EL PLE MUNICIPAL

Ple extraordinari del 10 d’octubre
 • Aprovació provisional de la primera revisió de les ordenances fiscals per exercici 2020:
  · Bonificació 50% de l’IBI per instal·lacions d’energia solar: Ampliació de 3 a 5 anys.
  · Els tipus de gravamen seran del 0,47% per a béns urbans i del 0,90% en béns rústics, 1,10% d’ús Comercial, 1,16% d’ús Industrial, 0,90% d’ús Esportiu (estem treballant per baixar-lo més, creiem que encara és elevat), 1,10% d’ús Oficina i 0,55% d’ús Magatzem.

 • SOM Fontpineda hi hem votat a favor, però alhora hem reclamat una bonificació a les plusvàlues que esperem sigui atesa.

Ple ordinari del 26 de setembre
 • Modificació Puntual Pla General Metropolità i requalificació dels terrenys de l’antic restaurant Paradís per fer habitatge. No es va explicar quin format tindran els habitatges de protecció oficial (un 32%) ni els criteris d’adjudicació. Tampoc quin cost suposarà assumir i reformar la masia del Paradís (que pot ser d’un milió d’euros), ni l’ús que se’n preveu fer. Sense transparència i quan creiem que hi ha altres prioritats com el SOTERRAMENT DELS SERVEIS DE FONTPINEDA, SOM hi va votar en contra.

 • Modificació de crèdit per a reparacions al Centre Cívic: no vàrem rebre cap detall, pressupost ni justificació més enllà d’un import i la necessitat d’arreglar el motor d’una porta amb un cost de 3.000€. Per responsabilitat i per Fontpineda, SOM va votar a favor tot i la manca de rigor.

 • Moció presentada per SOM, ERC i PSC, per la retirada del panell auto-commemoratiu retro il·luminat que es van fer la Sra. Alcaldessa i el Regidor del PDF, instal·lat davant la caseta de fusta de Fontpineda. No va ser aprovada pel vot en contra de l’equip de Govern i C’s. El regidor del PDF, va dir que és un quadre de comptadors i que ho havia pagat l’Associació de Veïns (que com a responsables son la darrera ex-regidora del PDF i l’esposa del regidor del PDF, i rep una subvenció de 2.800€ anuals de la CMGF).

Ple extraordinari del 13 de setembre
 • Modificació de la gestió del servei públic del centre d’educació infantil l’Espurna. Aquest centre ha estat absorbit per l’Ajuntament i ha incorporat als seus treballadors. SOM va votar en contra perquè, malgrat no volem que es tanquin escoles, els informes de Secretaria i Intervenció eren molt negatius respecte el què s’estava fent. Aquest problema no es va assumir quan tenia solució i ara s'ha fet un mal pedaç que durà problemes a l’Ajuntament.

Ple ordinari del 25 de juliol
 • Moció de C’s de sol·licitud de baixa de l’Ajuntament de Pallejà de l’Associació de Municipis per la Independència. SOM es va abstenir. SOM és un partit que NO es posiciona sobre aspectes de política general. Fou aprovada amb els vots d’Ep, PDF i C’s.

 • El regidor del PDF va informar que les càmeres de seguretat funcionen i que s’han invertit 15.000€ addicionals (30.000€ en total). Aquesta informació és contradictòria amb la que ens han fet arribar responsables de la seva gestió, i que asseguren que aquestes segueixen no operatives.

 • Suplements de crèdit: 38.000€ per reparació de paviments a Fontpineda i 7.500€ per actes vandàlics a la Caseta de Fusta.

Ple extraordinari del 11 de juliol
 • Els Regidors de l’equip de Govern s’han pujat el sou un 32% de mitjana, i de fins a un 78% d’augment en un dels casos. SOM hi va votar en contra.

 • Nomenaments de la Comissió Municipal de Gestió de Fontpineda, i d’un representant per cada partit polític: No s’ha convocat cap reunió des d’aleshores.