ELECCIONS 2019: PROJECTE SOM FONTPINEDABenvolguts afiliats, simpatitzants, votants i veïns de Fontpineda

Des de SOM FONTPINEDA volem agrair la confiança de tots els veïns que ens vareu donar el vostre vot tant a Fontpineda com a Pallejà. Com a resultat de les eleccions, el passat dia 15 de juny es va constituir l’Ajuntament de Pallejà en un Ple Municipal extraordinari.

La Sra. Ascensión Ratia, cap de llista d'ENTESA PER PALLEJA, va ser anomenada Alcaldessa amb el suport del seu grup (7 vots) i el suport del regidor del PDF (1 vot). Malgrat que no va obtenir majoria absoluta (9 regidors/vots), en ser la llista mes votada, la Sra. Ratia torna a ser l’Alcaldessa de Pallejà i, a canvi d’aquest suport, el PDF serà el partit que gestionarà la Comissió Municipal de Gestió de Fontpineda, encara que per nombre de vots sigui la 2ª força a Fontpineda.

SOM FONTPINEDA hem estat el partit més votat a Fontpineda i volem deixar clar que mai hem rebut cap proposta per part d’Entesa per una possible col·laboració o pacte de govern, malgrat que ho hem intentat. Per tant, Entesa per Pallejà no ha respectat la llista més votada a Fontpineda i ha triat governar amb el PDF. Ens hauriem de preguntar per què?

També volem deixar clar que abans de la constitució de l'Ajuntament, SOM FONTPINEDA va oferir al PDF la col·laboració per tal de treballar conjuntament pel barri a partir de la CMGF, governés qui governés. La resposta del PDF va estar ràpida i clara: NO.

A SOM FONTPINEDA tenim el compromís d'actuar amb transparència i vocació per a tirar endavant tot allò que sigui possible durant aquests 4 anys. La nostra actuació serà constructiva, fent propostes, cercant la unitat en les prioritats de Fontpineda i de Pallejà, i que puguin ser compartides amb la resta de grups municipals.

Us convidem a llegir el manifest del nostre cap de llista en la pressa de possessió, transcrit a continuació:

Junta Directiva de SOM FONTPINEDA, 21 de juny de 2019.

Donem les gràcies a tots els veïns i veïnes que heu participat a la festa de la democràcia. Gràcies també als que ens heu fet confiança, farem tot el que estigui a les nostres mans per ser dignes representants de TOTES i TOTS els veïns de Fontpineda.Document afiliat SOMFONTPINEDA

Documento afiliado SOMFONTPINEDA